Sigue Sigue Sputnik



Sigue Sigue Sputnik va ser una banda britànica que es va fer famosa a nivell mundial amb el senzill Love Missile F1-11, que va aconseguir el #3 el 1986 segons la Companyia Oficial de Llistes del Regne Unit, però només va arribar a gravar dos discos abans de separar-se. Després d'algunes reunions amb diferents alineacions, l'ideòleg de la banda, Tony James, continua oferint xous amb nous membres i realitzant enregistraments.


Després d'integrar Generation X, el baixista Tony James va començar a idear el 1981 una "banda de fantasia". Un any més tard, juntament amb Martin Degville, Neal X i Yana YaYa, va donar forma a Segueix Segueix Sputnik, en un primer moment amb Mark Laff com a baterista.


Amb una estètica futurista i so new wave de sintetitzadors, van adoptar el nom en referència a una colla russa i el satèl·lit soviètic Sputnik.


Tony James es va dedicar llavors a saturar els mitjans amb entrevistes en què apel·lava a eslògans i un discurs irònic. Després de signar un contracte amb la companyia discogràfica EMI, Sigue Sigue Sputnik va llançar amb gran èxit el seu primer senzill promocional, «Love Missile F1-11», com a bestreta de l'àlbum de 1986 Flaunt it, en què van afegir missatges publicitaris entre les cançons.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila