Sugarloaf

 


Sugarloaf va ser una banda de rock nord-americana que va néixer amb el nom de Chocolate Hair l'any 1968. La banda, que es va formar a Denver, Colorado, va obtenir dos èxits del Top 10, amb els senzills "Green-Eyed Lady" i "Don't Call Us, We". Et trucaré".


El vocalista i teclista Jerry Corbetta, juntament amb el guitarrista Bob Webber, van tocar junts a la banda de Denver The Moonrakers. Els Moonrakers havien llançat anteriorment 4 senzills a Tower; tres de les cançons es van recollir l'any 2005 a l'àlbum recopilatori de Colorado garage rock Highs in the Mid-Sixties, Volum 18 i una altra que s'havia publicat anteriorment al Pebbles Volume 10 LP. The Moonrakers havia evolucionat a partir de la banda de principis dels anys 60 The Classics (anteriorment The Surfin' Classics, fins que van deixar el focus en la música de surf); més tard, diversos membres de les tres encarnacions apareixerien a les cançons de Sugarloaf.


A finals de 1968, Corbetta i Webber van formar la banda Chocolate Hair, inclòs el bateria Myron Pollock, que havia tocat anteriorment amb Corbetta, a més de l'amic de Webber, el baixista Bob Raymond. Corbetta havia començat com a bateria als 4 anys abans de passar als teclats als 7. Durant la seva etapa a The Moonrakers, havia tornat a tocar la bateria, però una de les principals raons per deixar-se'n per formar la nova banda va ser. el seu desig de tornar a tocar els teclats.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila