Tom Odell



Thomas Peter Odell (nascut el 24 de novembre de 1990) és un cantant i compositor anglès. El 2012 va llançar el seu primer joc ampliat, Songs from Another Love, i va guanyar el BRITs Critics' Choice Award a principis de 2013. El seu àlbum d'estudi debut, Long Way Down, es va publicar el 24 de juny de 2013. El seu segon àlbum d'estudi, Wrong Crowd, va ser llançat el 10 de juny de 2016. L'octubre de 2018 es va publicar el seu tercer àlbum d'estudi, Jubilee Road.


Odell va néixer a Chichester, West Sussex, Anglaterra, de pare d'un pilot d'avió i mare d'una professora de primària. Té una germana gran. Va passar part de la seva infantesa a Nova Zelanda a causa de la feina del seu pare. Va estudiar al Seaford College.


Al llarg dels seus anys escolars, Odell va escriure cançons en una banda que tenia problemes per mantenir un cantant principal. Aquest problema el va inspirar a començar a cantar les cançons que va escriure, i Odell diu que "va cantar [les cançons] com [el] volia que sonessin" en lloc de preocupar-se perquè algú altre no donés vida a la seva visió.


Als 18 anys, Odell va abandonar els plans per assistir a la Universitat de York i va intentar guanyar-se una plaça en una universitat de música a Liverpool. Un any més tard, va tornar a Chichester després de ser acomiadat de la seva feina com a barman. Amb el cotxe de la seva àvia, viatjava regularment a Londres per fer espectacles i posar anuncis a les escoles de música. Va estudiar al British and Irish Modern Music Institute (BIMM) de Brighton tocant com a part del grup Tom & the Tides abans de traslladar-se a Londres on va decidir convertir-se en solista perquè "no volia haver de dependre de la gent". ".

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila