Odyssey



Odyssey és originalment un grup de cant amb seu a la ciutat de Nova York, als Estats Units, més conegut pel seu èxit de 1977 "Native New Yorker", i una sèrie d'altres èxits principalment de dansa i soul a finals dels anys setanta i principis dels vuitanta. Ara amb seu al Regne Unit, la banda està liderada i liderada per Steven Collazo i continua actuant i gravant.


El grup va començar com el grup "Lopez Sisters", nascut a Connecticut, amb la mare de Steven Collazo, Lillian Lopez (Lillian Lopez Collazo Jackson; 16 de novembre de 1935 - 4 de setembre de 2012), Louise Lopez (22 de febrer de 1933 - 28 de gener de 2015). ), i Carmen López (12 de juliol de 1934 - 22 d'abril de 2016), aquesta última després d'haver abandonat el grup abans que es concebés Odissea, com es coneixeria l'acte després de la seva marxa.


El baixista i cantant filipí Tony Reynolds es va unir al grup poc després que "Native New Yorker" arribés al núm. 21 al Billboard Hot 100, núm. 5 a la llista de singles del Regne Unit. Va seguir una sèrie d'àlbums i senzills i el grup va gestionar un altre èxit de les llistes de R&B, "Inside Out", escrit per Jesse Rae, produït per Jimmy Douglass i amb música interpretada per músics de sessió. Va assolir el cim a les llistes nord-americanes al núm. 12 i al Regne Unit va anar al núm. 3 el 1982. La cançó va ser classificada en el número 15 entre les "Pistes de l'any" de 1982 per NME.


Reynolds, per raons desconegudes, va marxar després del primer àlbum i va ser substituït per William "Bill" McEachern, natiu de Carolina del Nord, que va romandre amb el grup durant la resta de la seva producció de RCA Records. Durant aquest temps, Steven Collazo, nascut a Brooklyn, es va unir al grup com a teclista, vocalista i director musical. Tony Reynolds va morir el 2 de febrer de 2010 a Jamaica, Queens, Nova York.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila