La Raíz



La Raíz  era un grup de música de Gandia (País Valencià). Graven un primer disc l'any 2003 amb el títol “Sumere”. El 2005 arriben a la final del concurs Emergenza.


Després d'una aturada d'un any el 2007 La Raíz es consolida amb noves incorporacions i passa de sis a deu membres. Produeixen el seu primer disc El aire muerto. El 2009, després d'haver gravat en col·laboració amb el grup valencià, La Gossa Sorda, s'animen a autoproduir-se, i llancen un nou disc: Guerra al silencio, que presenta molt de rock però també reggae i ska.


El 2011, llancen un tercer disc d'estudi gravat amb el productor alemany Uwe Hoffmann. El disc es diu "El lado de los Rebeldes", en el qual es mostra el seu estil més rocker, sense deixar de banda els ritmes de festa. A partir de l'1 de març de 2013 el grup va posar gratuïtament des del seu web el quart disc "Así en el Cielo como en la Selva". El 10 d'abril de 2013 es va publicar a Youtube un videoclip del grup en col·laboració amb Toni Mejías, membre del grup de rap i hip-hop valencià Los Chikos del Maíz. El videoclip està produït per Causa Venezuela, organització de suport a la revolució bolivariana i tant la cançó com el vídeo tracten del mateix.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila